Welkom op de site van Paul van Loo...

 

 

 

 

 

Vanaf nu zijn de Cd's ook rechtstreeks bij Paul te bestellen!

 

Na overleg heb ik de Cd's, die bij platenmaatschappij Marista nog op voorraad lagen, overgenomen.

 

Van alle Cd's die Ivo en ik maakten, heb ik exemplaren thuis, behalve van Ede Staal, Sjpeegelpleëtje, "3" en Dit is ging Piep.

 

Mocht je een Cd (of meer) willen kopen, kun je ze bij mij bestellen per mail of telefonisch.

De kosten bedragen dan €5, met verzendkosten €10.

 

Op deze site,bij Discografie, kunt u zien welke Cd's er beschikbaar zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe clip "Wie geet 't dich?", staat nu online!

Een hart onder de riem in deze barre tijden...

Samen met Ivo Rosbeek en Jop Peters brengen we U dit eerbetoon aan John Prine (1946-2020).

 

#staysafe

 

 

 

 

 

 

 

 

Huiskamerconcerten

 

 

Steeds meer mensen hebben behoefte aan kleine, intieme muziekuitvoeringen. Zo'n zogenaamd huiskamerconcert kan ik voor jullie verzorgen. In een sfeervolle ambiance met familie, vrienden, bekenden ergens naar mooie muziek luisteren of meezingen met of dansen op oude, bekende liedjes: het kan allemaal.

 

In 't Limburgs plat, in 't Nederlands, auf Deutsch, en Français, in English:

in overleg kan er gewoon een fijn programma worden gemaakt. Hier de contactgegevens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie kennen me misschien als aardrijkskundeleraar aan het Coriovallumcollege of het Bernardinuscollege in Heerlen. Sinds juli 2010 ben ik met pensioen. Of ben ik voor jou de bekende zanger van The Black Stars,de ouwe rockband, die al in 1961 werd opgericht en nog altijd actief is. Daar zing ik al zo'n dertig jaar mee.

Maar sinds 2002 treed ik veelvuldig op met Ivo Rosbeek; eerst met luisterliedjes in allerlei talen, vanaf 2003 ook in Limburgs dialect. Ook spelen Ivo en ik mee met muzikale vrienden zoals het "Dylan geet plat" project.

Met Ivo's begeleidings-band De Lotgenoten, waarmee we onze cd Vuurbeelde (2010) opnamen, treden we regelmatig op. Sinds een aantal jaren verzorgen we ook met veel vrienden het programma "Bijna Kerst" enkele dagen voor Kerstmis. Hier lopen muziek en cabaret en ouderwetse Kerstliedjes door elkaar heen.

Een enkele keer zing ik ook wel eens alleen bij een kleiner privé-optreden;  dan neem ik de begeleiding op cd mee. Dat kan een optreden met 'eigen' Limburgse liedjes zijn en mooie 'oudere' liedjes van anderen. Ook is het mogelijk in overleg een programma samen te stellen met anderstalige liedjes, waar het goed naar luisteren is, maar waar je eventueel ook fijn op kunt dansen.

 

Met The Black Stars vierden we in november 2011 ons vijftigjarig jubileum.

 

 

 

 

© Brutoom