Paul van Loo

 

Leech   

Donker   

 

 

Welkom op de site van Paul van Loo...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huiskamerconcerten

 

 

Steeds meer mensen hebben behoefte aan kleine, intieme muziekuitvoeringen. Zo'n zogenaamd huiskamerconcert kan ik voor jullie verzorgen. In een sfeervolle ambiance met familie, vrienden, bekenden ergens naar mooie muziek luisteren of meezingen met of dansen op oude, bekende liedjes: het kan allemaal.

 

In 't Limburgs plat, in 't Nederlands, auf Deutsch, en Français, in English:

in overleg kan er gewoon een fijn programma worden gemaakt. Hier de contactgegevens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Mij

 

 

Jullie kennen me misschien als aardrijkskundeleraar aan het Coriovallumcollege of het Bernardinuscollege in Heerlen. Sinds juli 2010 ben ik met pensioen. Of ben ik voor jou de bekende zanger van The Black Stars,de ouwe rockband, die al in 1961 werd opgericht en nog altijd actief is.

Daar zing ik al zo'n dertig jaar mee.

Maar sinds 2002 treed ik veelvuldig op met Ivo Rosbeek; eerst met luisterliedjes in allerlei talen, vanaf 2003 ook in Limburgs dialect. Ook spelen Ivo en ik mee met muzikale vrienden zoals het "Dylan geet plat" project.

Met Ivo's begeleidings-band, De Lotgenoten, waarmee we onze cd Vuurbeelde (2010) opnamen, treden we regelmatig op. Sinds een aantal jaren verzorgen we ook met veel vrienden het programma "Bijna Kerst" enkele dagen voor Kerstmis. Hier lopen muziek en cabaret en ouderwetse Kerstliedjes door elkaar heen.

Een enkele keer zing ik ook wel eens alleen bij een kleiner privé-optreden;  dan neem ik de begeleiding op cd mee. Dat kan een optreden met 'eigen' Limburgse liedjes zijn en mooie 'oudere' liedjes van anderen. Ook is het mogelijk in overleg een programma samen te stellen met anderstalige liedjes, waar het goed naar luisteren is, maar waar je eventueel ook fijn op kunt dansen.

 

Met The Black Stars vierden we in november 2011 ons vijftigjarig jubileum.

 

 

 

 

 

© Brutoom